Emma és Eddie: A képen kívül - Top3-ban nyitott az HBO új dokumentumfilmje

23 May 2024

Május 21-e, kedd óta elérhető a Maxon Hörcher Gábor kreatív dokumentumfilmje, az Emma és Eddie: A képen kívül, amely rögtön a top 3-ban nyitott, pontosabban a Dűne: Második rész után a legnézetebb film lett a platformon!

Emma és Eddie a közösségi média sztárjai: a webkamerás szexből élő házaspár élete fényűző és szexuális élete mesés - de csak addig, amíg mások nézik, és fizetnek érte. Amikor az élő show-nak vége, alig beszélnek egymással. Vajon van számukra kiút?

NÉZD MEG AZ ELŐZETEST

Hörcher Gábor filmrendező első egészestés filmjét, a Driftert Európai Filmdíjra válogatták, elnyerte a legjobb elsőfilmes díjat az amszterdami IDFA-n és több mint 40 nemzetközi fesztiválon vett részt. Új filmjét különleges módszerrel készítette: a 2 fős stáb és az amatőr szereplők dokumentarista módon forgattak 7 éven keresztül, hogy végül a 250 órányi anyagból egy játékfilmet vágjanak össze.

A film itthon limitált ideig moziban is elérhető volt és a kritikák egyöntetűen dícsérik a film bátor és őszinte nyelvezetét, illetve hogy sokkal többet ad, mint az előre várná az ember.

A lebilincselő dokumentumfilm már elérhető a Maxon, az HBO csatornáján pedig május 30-án debütál majd.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery