Sárkányok háza - Június 17-én indul a második évad

21 March 2024

Az HBO saját gyártású drámasorozata, a Sárkányok háza nyolc epizódból álló második évada június 17-én, hétfőn debütál az HBO-n, és a Maxen is streamelhető lesz. Válassz előzetest!

Francesca Orsi, az HBO tartalmakért, drámasorozatokért és filmekért felelős vezetője március 21-én, csütörtökön a franciaországi Lille-ben megrendezett Series Mania rendezvényen, a WBD bejelentésének részeként bemutatta az HBO első „párbajozó” előzeteseit, amely bemutatja a Sárkányok háza két háza, a Targaryen (Fekete) és a Hightower (Zöld) között húzódó ellentéteket. A bejelentés során arról is hírt adtak, hogy a Max május 21-én indul el Európában.

 Westeros véres polgárháború küszöbén áll: a Zöld és a Fekete Tanács Aegon királyért, illetve Rhaenyra királynőért harcol. Mivel mindkét fél úgy gondolja, hogy az övé a jogos hely a Vastrónon, és a Zöld és a Fekete előzetesek ezt a két nézőpontot tükrözik ugyanannak a történetnek a két egymástól elkülönülő, de egymást kiegészítő felében. A második évadban kettészakad a birodalom, és „Mindenkinek választania kell”: a nézőknek a világon mindenütt dönteniük kell, a Targaryen-ház melyik oldalán állnak.

A második évadban visszatérő szereplők: Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno és Rhys Ifans. További visszatérő szereplők többek között: Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall és Matthew Needham.

A második évad új szereplői: Abubakar Salim (Alyn of Hull szerepében), Gayle Rankin (Alys Rivers), Freddie Fox (Ser Gwayne Hightower), Simon Russell Beale (Ser Simon Strong), Clinton Liberty (Addam of Hull), Jamie Kenna (Ser Alfred Broome), Kieran Bew (Hugh), Tom Bennett (Ulf), Tom Taylor (Lord Cregan Stark) és Vincent Regan (Ser Rickard Thorne).

A második évad alkotói: Co-Creator/Executive Producer, George R.R. Martin; Co-Creator/Showrunner/Executive Producer, Ryan Condal; Executive Producerek: Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere,Vince Gerardis.

 

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery