Sárkányok háza - Exkluzív kézműves söröket készített a Mad Scientist az új évad megünneplésére

4 June 2024

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyar kézműves sörfőzde, a Mad Scientist összefogásában az HBO Sárkányok háza című sorozata által inspirált sörök készülnek a nemrég elindított MAX ünneplésére

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Products és a magyarországi prémium sörfőzde, a Mad Scientist hosszú távú licencszerződést kötött, hogy a Warner Bros. Discovery hamarosan érkező sorozatainak és filmjeinek bemutatóját támogassák. Ennek az együttműködésnek a nyitányaként, illetve a MAX közelmúltbeli magyarországi elindulásának ünnepléseként, épp időben az HBO Sárkányok háza című sorozatának második évadának érkezése előtt a Mad Scientist két kézműves sört alkotott meg, amelyek a sorozat fő mondanivalóját hirdetik: Mindenkinek választania kell. A megállapodást az Elc Brands, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products helyi ügynöksége támogatja.

A ‘Green Council’ (Zöld Tanács) elnevezésű sört azok ihlették, akik II. Aegont támogatják jogos örökösként. Ez a friss, 6,3%-os, zöldes-ködös kinézetű New England pale ale tökéletes választás az elsőszülött fiú rajongói számára.

A ‘Black Council’ (Fekete Tanács) sört Rhaenyra Targaryen és azok ihlették, akik a Vastrónért való küzdelemben az ő követelése mellett szállnak síkra. Ez a tüzes és vad sör egy 7%-os stout fahéjjal és chilivel. Azoknak, akik szeretik a sárkányleheletre emlékeztető fűszeres ízt, ez lesz a kedvenc sörük.

Ahogy a Mad Scientist alapítója és vezérigazgatója, Szilágyi Tamás elmondta: „Mindig is nagyon vártuk az együttműködés lehetőségét egy olyan nagy céggel, mint a Warner Bros. Discovery Global Consumer Products, és nem csupán maga a lehetőség miatt, hanem azért is, hogy bebizonyítsuk, hogy ez még a hozzánk hasonlóan kis cégek számára is lehetséges.”

„Gyerekkoromból emlékszem, micsoda kulturális óriásnak számított az HBO, amelyet minden iskolás gyerek jól ismert. Most pedig büszkék vagyunk arra, hogy olyasmit hozhatunk létre, amit ők is kiemelkedőnek ismernek el. Hihetetlenül izgalmas, hogy olyan közkedvelt sorozatokat jeleníthetünk meg a söreinken, mint amilyen a Sárkányok háza. Elkötelezetten hűek maradunk az alapelvünkhöz, mely szerint csak minőségi, prémium söröket készítünk, és ez alól ez az együttműködés sem lesz kivétel. Magunk elé képzeljük azokat a világokat, amelyeket ezek a sorozatok teremtenek, majd olyan söröket alkotunk, amelyek megtestesítik őket. Nagyszerű szórakozásnak nézünk elébe ezzel a projekttel.

Francois Simonetta, a Warner Bros. Discovery Global Consumer Productstól hozzátette: „Nagy izgalommal tekintünk a Mad Scientisttel kötött megállapodás elé, amelynek során a WBD erejét e partneri együttműködés támogatására és gondozására fordíthatjuk. Az HBO Sárkányok háza című sorozata csupán az első lépését jelenti a hosszú távú megállapodásunknak, és alig várjuk, hogy megmutathassuk a rajongóknak, mi mindent álmodik még meg a Mad Scientist”

A Sárkányok háza 2. évada június 17-től elérhető a Maxon és az HBO csatornáin.

--- VÉGE ---

A Warner Bros. Discovery Global Consumer Product-ról:

A Discovery Global Consumer Products (WBDGCP) a Warner Bros. Discovery bevételi és stratégiai részlegének része, amely világszerte teszi a rajongók életének részévé a vállalat szórakoztatóipari márkákból és franchise-okból álló, nagy hatású portfólióját. A WBDGCP világszerte licenszpartnerekkel  működik együtta Warner Bros. film-, televíziós, animációs és játékstúdióinak, az HBO, a Discovery, a DC, a Cartoon Network, a HGTV, az Eurosport, az Adult Swim és a többiek legnagyobb franchise-ai által inspirált díjnyertes játék-, divat-, lakberendezési és kiadói programok terén. Az innovatív globális licensz- és merchandising programokkal, kiskereskedelmi kezdeményezésekkel és promóciós partneri együttműködésekkel a A WBDGCP a világ egyik vezető szervezete a licensz és merchandising szervezetek között

A Maxről

A Max® a Warner Bros. Discovery streamingplatformja, amely páratlan minőségű tartalmakat kínál az egész család számára. A személyre szabott felhasználói élmény révén, amely egyedi történeteket kínál a legjobb forgatókönyv nélküli műsoroktól a legmagasabb minőségű szkripted programokig, a Max az HBO saját gyártású tartalmai, a Warner Bros.-filmek, a Max saját gyártású tartalmai, a DC-univerzum és Harry Potter varázslóvilága célállomásául szolgál, emellett az olyan márkák, mint a Cartoon Network és a Discovery Kids gyermek- és családi tartalmainak széles körű kínálatát, az Adult Swim felnőtt animációs műsorait, valamint az olyan vezető márkák, mint a Discovery Channel, a Discovery Home & Health, az ID és más vezető márkák legmagasabb minőségű gasztronómiai, lakberendezési, reality, életmód- és dokumentumfilmes programjait teszi elérhetővé, mindezt egy helyen. A platform az Egyesült Államokban 2023 májusában, Latin-Amerika és a Karib-térség 39 területén pedig február 27-én indult el.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery