Pingvin - Megérkezett az első előzetes Colin Farrell főszereplésével készült Batman spin-off sorozathoz

22 March 2024

A Max közzétette a Warner Bros. Television és a DC Studios gyártásában készülő, idén ősszel debütáló sorozat, PINGVIN új teaserét. A DC Studios nyolc epizódból álló drámasorozatának főszereplője a Colin Farrell által alakított Oz Cobb (azaz „a Pingvin”) lesz.

A széria a Batman című nagyszabású bűnügyi saga történetét folytatja, amelyet Matt Reeves filmrendező kezdett el a Warner Bros. Pictures globális kasszasikerével, a Batmannel. Középpontjában a filmből ismert, Farrell által alakított karakter áll.

Szereplők: Colin Farrell, Cristin Milioti, Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo, Deirdre O’Connell, Clancy Brown és Michael Zegen

Stáblista: A sorozat executive producerei Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc forgatókönyvíró és showrunner, Craig Zobel, az első három epizód rendezője, valamint Bill Carraro. A Bob Kane és Bill Finger által a DC számára megalkotott karaktereken alapuló A PINGVINt a Reeves's 6th & Idaho Productions és a Dylan Clark Productions gyártja a Warner Bros. Televisionnel együttműködésben, a Reevesszel és a 6th & Idahóval kötött átfogó szerződés keretében. További executive producer: Daniel Pipski.

Premier: 2024. ősze

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery