Ninja Kamui - Kőkemény bosszú sztori nindzsákkal az Adult Swim új animációs sorozatában

15 February 2024 - Last updated 1 March 2024

Az Adult Swim (Rick és Morty, Robot Chicken, Aqua Teen Hunger Force) stúdió elhozta a legújabb, felnőtteknek szóló animációs sorozatát, amely vasárnapoként feliratosan debütál az HBO Maxon.

A történet egy nindzsa-klán egykori tagját, Joe Higant követi nyomon, aki maga mögött hagyta a titokzatos szervezetet, hogy nyugodt életet éljen feleségével és fiával. Ám a múltja nem engedi el olyan könnyen és egy végzetes éjszakán a családja meghal, miután egy csapat nindzsa megtámadja őket. Csodával határos módon Joe túléli a támadást, és dühét felvállalva bosszút esküszik a családjáért. 

Eközben két FBI-ügynök, Mike és újonc társa, Emma megbízást kapnak a gyilkosságok felderítésére. Mike meg van győződve, hogy az ügy mögött sokkal több van, mint ami elsőre tűnik, és kitartóan nyomoz, hogy kiderítse az igazságot.  
Az árnyékszervezet mögött azonban egy nagyvállalat áll, amely hozzáfér a csúcstechnológiához, és a "Gusoku Gear" nevű csúcstechnológiás harci öltözékekkel támadásba lendülnek! Soraik között van valaki, akinek még nagyobb ambíciói vannak, és célja a globális uralom megvalósítása. Ki az agytröszt az egész mögött?

Az anime sorozat rendezője  Sunghoo Park, aki korábban olyan sorozatokért felelt, mint a God of High School vagy Jujutsu Kaisen. A designért nem más, mint Takeshi Okazaki felel (Afro Samurai, Star Wars Visions, Batman: Ninja) és a produkciót pedig a E&H Production és Sola Entertainment (Lord of The Rings: War of The Rohirrim, Blade Runner: Black Lotus, Ultraman) hozta össze.

Az epizódok hetente érkeznek vasárnaponként, magyar felirattal. 

 

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery