Nick és Aaron Carter: Bukott bálványok - Májusban négyrészes dokusorozat debütál az ID-n és a Maxon

25 April 2024

A vezető bűnügyi tévécsatorna, az Investigation Discovery bejelentette a NICK ÉS AARON CARTER: BUKOTT BÁLVÁNYOK című négyrészes dokumentumsorozatot, amely Nick és Aaron Carter életébe nyújt bepillantást. Premier: május 28. Investigation Discovery csatorna és a Max streaming platform

A dokumentumsorozat az 1990-es évek végi és 2000-es évek eleji hihetetlen népszerűségüktől kezdve egészen a címlapokra kerülő, közelmúltbeli nehézségeikig fellebbenti a fátylat a Carter család terhelt dinamikájáról és a gyorsan megszerzett hírnév sötét oldaláról. A BUKOTT BÁLVÁNYOK középpontjában a Nick Cartert szexuális erőszakkal megvádoló három nő állításai állnak, illetve Aaron Carter küzdelmei a mentális problémáival és függőségével, valamint kettejük konfliktusa, amely akkor alakult ki, amikor Aaron úgy döntött, hogy a bátyját megvádolók mellé áll. 

2017-ben, Nick Carter és a Backstreet Boys népszerűsége csúcsán, Melissa Schuman énekes- és színésznő, az egykori DREAM nevű, népszerű lánybanda egyik tagja szexuális erőszakkal vádolta meg Nick Cartert. Miután Schuman kiállt a nyilvánosság elé, a következő években Ashley Repp és Shay Ruth hasonló vádakat fogalmaztak meg. Ebben az időszakban a saját mentális problémáival és függőségével küzdő Aaron Carter úgy döntött, hogy a Nicket megvádolók mellé áll, ami a két fivér közti, széles nyilvánosság előtt zajló csatározáshoz vezetett az Aaron 2022-es, tragikus halálát megelőző években. A NICK ÉS AARON CARTER: BUKOTT BÁLVÁNYOK megvizsgálja a Nickkel szembeni vádakat, és azt, hogy ezek hogyan fonódtak össze a két fivér lobbanékony kapcsolatával. A sorozat május 28-án debütál az Investigation Discovery csatornán és a Max platformon.

Melissa Schuman, Ashley Repp és Shay Ruth exkluzív interjúkban tárják fel a Nickkel szemben megfogalmazott vádjaik mögött meghúzódó érzéseiket, erőteljes meglátásaikat és szempontjaikat, de a NICK ÉS AARON CARTER: BUKOTT BÁLVÁNYOK nemcsak a vádak mélyebb megértését segíti elő, hanem azt is bemutatja, hogy a Nicket megvádolóknak milyen elképesztő negatív reakciókkal kellett megküzdeniük azóta, hogy úgy döntöttek, a nyilvánosság elé állnak, és ez milyen tartós következményekkel járt az életükben. A dokumentumsorozatból emellett megismerhetjük a Carter család egyik tagjának beszámolóját, illetve nyilatkoznak olyan közeli családi barátok is, mint Nick volt barátnője, Kaya Jones és Aaron egykori menyasszonya, Melanie Martin, akik felfedik, hogy a népszerűség és a rájuk irányuló figyelem hogyan szakította szét a fivéreket. A BUKOTT BÁLVÁNYOK négy részen keresztül vizsgálja a hírnév sötét oldalát és a terhelt családi viszonyokat, ugyanakkor azt is, hogy milyen hatalmas ellenállással kell megküzdeniük azoknak, akik a nyilvánosság elé lépnek hírességekkel és pop ikonokkal szemben megfogalmazott vádjaikkal napjainkban.

A NICK ÉS AARON CARTER: BUKOTT BÁLVÁNYOKAT az Ish Entertainment gyártotta az Investigation Discovery számára.  

Kapcsolódj be a párbeszédbe a #FallenIdols hashtaggel, és kövesd a Facebook, Instagram, TikTok, X és YouTube csatornákat, ahol exkluzív tartalmakat találsz.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery