MILF Manor - Május 8-án tér vissza a TLC csatornáira tavalyi év legprovokatívabb társkereső realityje

3 May 2024

Visszatér a TLC-re a popkulturális szenzációvá vált MILF Manor című (korábban Szingli Anyák Paradicsoma néven volt elérhető) provokatív randizós sorozat. A szexi, sikeres MILF-ek új csapata keresi a szerelmet az új évadban, amely egy igazán megdöbbentő csavar mellett számos váratlan fordulatot és meglepetést tartogat.

A MILF-ek egy lenyűgöző, tóparti házban vesznek részt különböző tevékenységekben, hogy randikat nyerjenek a kiszemeltjükkel. A szinglik a váltóversenytől kezdve az iszapbirkózásig különféle módokon versenyeznek, hogy kettesben lehessenek az illetővel, és elmélyíthessék romantikus kapcsolatukat. Az évad során váratlan érkezéseknek, megdöbbentő titkoknak, meglepő távozásoknak és számtalan érzelmi bonyodalomnak lehetünk tanúi. A MILF Manor meglepetéseket és intrikákat is tartogat a szórakoztató és szívmelengető pillanatok mellett. Új csavarok és fordulatok a vadonatúj évadban, amely május 8-án, szerda 20 órától látható a TLC csatornán, majd hamarosan a MAX kínálatában is megtekinthető lesz.

NÉZD MEG AZ ELŐZETEST ITT

Ismerd meg a MILF-eket:

Barby, 45 

Barby szuper magabiztos és fejlett az önismerete. Nem veszi magát túl komolyan, de ha piszkálják, csipős is tud lenni. Negatív tulajdonsága a drámázás, és imádja kivesézni a dolgokat. Barby sosem tér ki a konfliktusok elől, és az is megesik, hogy ő maga robbantja ki azokat. A sztriptíztáncosnőből lett marketingvezető egy olyan fiatalabb férfit keres, aki hercegnőként bánik vele.

Christina, 46 

Christina tudja, hogy néha megszeppennek tőle, de tisztában van az arrogancia és a magabiztosság közti különbséggel. Hétvégénként áttáncolja az éjszakákat vagy sportot néz. Christina sosem gondolta volna, hogy válásba torkolló húszéves házassága után még szerelemre lelhet, de bízik benne, hogy a fiatalabb nagy Ő vár rá valahol!

Crystal, 48 

Crystal külsőre keménynek tűnik, de belül édes. Szeret jókat enni és inni, és mindig az ő számlája a legnagyobb! A szíve mélyén egy vadóc csaj, aki megőrzi a méltóságát, de azért úgy intézi, hogy mindenki tisztában legyen vele: az övé az utolsó szó. Fia halála óta Crystal azzal foglalja le magát, hogy sminkesként dolgozik, főz, edzeni és táncolni jár, de végre készen áll arra, hogy megállapodjon és megtalálja a szerelmet.

Jami, 51 

Jami híres a pozitív hozzáállásáról, arról, hogy imád táncolni és hogy vidámságot visz magával mindenhova. Ragadós jókedve miatt mindig is népszerű volt, és rengeteg barátja van. Jami már kétszer volt házas és kétszer vált el, és most, hogy mindhárom gyereke kirepült a fészekből, készen áll rá, hogy megtalálja a szerelmet. Vajon harmadszorra összejön neki?

Kelly, 59 

Kelly ma igazi bombázó, de gyerekkorában alacsony volt az önbizalma, és megküzdött azzal, hogy úgy érezze, elfogadják. Ötvenkilenc évesen Kelly jobb formában van, mint valaha, és büszke a korára! Pilates-oktató, aki odavan a reggeli smoothie-kért, és szenvedélye, hogy formában tartja magát. Számos katasztrofális vakrandi után alig várja, hogy végre rátaláljon élete szerelmére.

Lannette, 50

Lannette-ről köztudott, hogy ha belép valahova, mindenki felfigyel rá. Imádja a munkáját, és a lehető legjobb értelemben véve nyíltan és határozottan kommunikál. Fiatalon ment férjhez, és az élete nagyobb részében egyetlen partnere volt, ám a válása új lángot lobbantott fel benne. Mostanra megunta a futó kalandokat, és készen áll ismét megállapodni, remélhetőleg most már örökre.

A MILF Manort az eOne ­– a Lionsgate Alternative Television egyik részlege – és a Spun Gold gyártotta a TLC számára. 

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery