Flip the strip - Táncos srácok házakat újítanak fel a HGTV új műsorában

6 November 2023

A négy sztriptíztáncosból álló csapat unalmas házakat alakít át csillogó Las Vegas-i otthonokká. Új műsor a HGTV kínálatában minden szerda este új epizódokkal. 

Éjszakánként sztriptíztáncosok, nappal pedig szakképzett mesteremberek. Ben Cleary, Dan Paterson, Liam Black és Malik Willis-Martin a neves belsőépítész Kelly Stone segítségével azon dolgoznak, hogy ügyfeleik egyhangú otthonát csillogó sivatagi oázisokká varázsolják. 

A 6 részes első évadban a legváltozatosabb felújításokat láthatjuk. Van itt kaszinó által inspirált, túlzásba vitt stílus, absztrakt alkotásokkal teli lakás vagy épp amerikai bárok hangulatát megidéző ház. 

"Ben, Malik, Liam és én rengeteg tapasztalatot szereztünk az építőiparban abból az időből, mielőtt csatlakoztunk az ausztrál Thunder from Down Under szereplőihez" - mondta Dan. "Azért vagyunk itt az Egyesült Államokban, hogy fellépjünk, de szeretnénk kipróbálni magunkat egy vállalkozás felépítésében is, és a lehető legjobb felújításokat nyújtani az ügyfeleinknek."

A tánctudásuk mellett mindegyik srácnak megvan a saját specialitása a csapatban: Dan a projektmenedzser, Ben ügyes asztalos, Liam tehetséges festő, Malik pedig rombolás és "mindent is megoldok" szakértője. A sorozat premierjében.

A hazai premier promója kapcsán a Hot Men Dance csapata egy nagyszabású flashmobbal lepte meg a hazai nézőket, járókelőket, amikor egy budapesti építkezésen kezdtek bele látványos és szexi táncukba. A "fellépésükről" videó is készült, amit már több mint 200 ezren láttak a YouTube-on. Emellett pedig az október végén megrendezésre került Big Picture eseményen is komoly meglepetést okozott a TV szakma képviselőinek a Warner Bros Discovery prezentáció végén előadott élő showtáncuk.

A sorozat minden szerdán új epizódokkal jelentkezik a HGTV csatornán.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery