Skip to main content

CNN International - Augusztus 29-étől tovább bővül a Max platformja és kínálata

27 August 2024

Ahogyan a világ figyelme az amerikai elnökválasztás felé fordul, a CNN International a Maxra érkezik Európában. A Max a CNN International híreit kínálja a nap 24 órájában Spanyolországban, a skandináv országokban, Belgiumban, Hollandiában és Kelet-Közép-Európában augusztus 29-étől kezdve

A Max ­– a Warner Bros. Discovery streaming platformja – augusztus 29-én* elindítja a CNN International élő hírközvetítését a nap 24 órájában 22 európai országban, köztük Spanyolországban, a skandináv országokban, Belgiumban, Hollandiában és Kelet-Közép-Európában, így Magyarországon is. A CNN International akkor érkezik a Maxra Európában, amikor a világ figyelme a hatalmas jelentőségű amerikai elnökválasztás felé fordul.

A november 5-ei választást megelőző kritikus hetekben a Max előfizetői folyamatosan nyomon követhetik a kampány fordulatos eseményeit a Fehér Házba vezető küzdelem során. Láthatják többek közt az ABC News elnöki vitáját a korábbi elnök, Donald Trump és az alelnök, Kamala Harris közt, amelyet élőben közvetítenek a CNN Internationalen szeptember 11-én, közép-európai idő szerint hajnali 3:00 órakor, majd újra leadnak 8:00 és 20:00 órakor.

A következő hetekben és hónapokban a CNN International továbbra is páratlan közvetítést biztosít az Egyesült Államokból, behatóan mutatja meg az elnökségért zajló küzdelmet, és feltárja azokat a kritikus összecsapásokat, amelyek meghatározzák majd a hatalmi egyensúlyt a képviselőházban és a szenátusban.

Az amerikai politikai események mellett a Max előfizetői a CNN Internationalen követhetik a világ különböző pontjairól érkező legfontosabb nemzetközi híreket, valamint üzleti, utazási, technológiai és életmódműsorok széles kínálatából is választhatnak majd**.

A CNN International ezt megelőzően már júniusban elérhetővé vált a Maxon Franciaországban és Lengyelországban. A Max a világ 65 országában érhető el az Egyesült Államokban, Latin-Amerikában, a Karibi-térségben és Európában. A Max az év második felében érkezik meg kulcsfontosságú délkelet-ázsiai országokba.

 

A szerkesztők figyelmébe 

*Később születik majd döntés arról, hogy a CNN International meddig lesz elérhető a Maxon ezekben az országokban.

A szolgáltatást Belgiumban és Hollandiában HBO Maxnak hívják.

**Bizonyos előfizetői csomagokban érhető el, kompatibilis készülékeken. Az elérhetőség függ a rendelkezésre álló internetkapcsolattól.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery