Az idol - Június 5-től az HBO Maxon és az HBO csatornáin

17 April 2023

Az Eufória alkotójának új sorozata Abel “The Weeknd” Tesfaye és Lily-Rose Depp főszereplésével június 5-tól az HBO Maxon és az HBO csatornán. 

Jocelyn (Lily-Rose Depp) legutóbbi turnéja kisiklott az idegösszeroppanása miatt, ám eltökélte, hogy elfoglalja az őt megillető helyet Amerika leghíresebb és legszexibb popsztárjaként. Jocelynban egy Tedros (Abel “The Weeknd” Tesfaye) nevű, sötét múltú klubtulajdonos ébreszti fel újra a szenvedélyt. Vajon romantikus öntudatra ébredése csodálatos új magasságokba repíti, vagy lelke legsötétebb és legmélyebb bugyraiba rántja le?

Az idol társalkotói: Sam Levinson (az HBO Eufóriájának alkotója), Abel “The Weeknd” Tesfaye és Reza Fahim. Főszerepeiben Abel “The Weeknd” Tesfaye és Lily-Rose Depp látható. A sorozat világpremierjére az idei cannes-i filmfesztiválon kerül majd sor.  

Szereplők: Abel “The Weeknd” Tesfaye, Lily-Rose Depp és Troye Sivan. Továbbá Dan Levy, Da’Vine Joy Randolph, Eli Roth, Hari Nef, Jane Adams, Jennie Ruby Jane, Mike Dean, Moses Sumney, Rachel Sennott, Ramsey, Suzanna Son és Hank Azaria.

Alkotók: Társalkotók: Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye és Reza Fahim; executive producerek: Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye, Reza Fahim, Kevin Turen, Ashley Levinson, Joseph Epstein, Aaron L. Gilbert a BRON részéről és Sara E. White; rendezte: Sam Levinson; írta: Sam Levinson, Abel “The Weeknd” Tesfaye és Reza Fahim. Készült az A24-ral együttműködésben.

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery