Barry - Április 17-én érkezik Bill Hader sorozatának utolsó évada

7 March 2023

A BARRY, az Emmy- és DGA-díjas Bill Hader főszereplésével készült, általa rendezett, Emmy-díjas sötét humorú vígjátéksorozat április 17-én tér vissza nyolcrészes negyedik, utolsó évada első két részével az HBO-ra és az HBO Maxra. 

 

Cousineau-t (Henry Winkler) hősnek kiáltják ki, miközben Barry (Bill Hader) letartóztatása megdöbbentő következményekkel jár. Minden ide vezetett – a Barry kirobbanó és fergeteges utolsó felvonásához.

Idézet Bill Hadertől, a sorozat sztárjától, társalkotójától, írójától, rendezőjétől és executive producerétől: Csodálatos utazás volt ezen a sorozaton dolgozni, és keserédes érzés számomra, hogy a történet eljutott természetes végpontjára.”

Idézet Amy Gravitt-től, az HBO műsortervezésért felelős elnökhelyettesétől: A BARRY három mesteri évada után alig várjuk, hogy a nézők láthassák Barry Berkman történetének erőteljes, komplikált és fergeteges végkifejletét. Öröm volt ezzel a hihetetlenül tehetséges csapattal dolgozni, köztük Bill Haderrel, Alec Berggel, Aida Rodgersszel és a teljes szereplőgárdával és stábbal.”

A 4. évad szereplői: Az Emmy-jelölt és Emmy-díjas szereplőgárda állandó tagjai közt megtalálható Stephen Root mint Monroe Fuches, Sarah Goldberg mint Sally, Anthony Carrigan mint Noho Hank, az Emmy- és Critics Choice-díjas Henry Winkler mint Gene Cousineau és Robert Wisdom mint Jim Moss. A visszatérő vendégszereplők közt látható Michael Irby mint Cristobal, Fred Melamed mint Tom Posorro, Andrew Leeds mint Leo és Jessy Hodges mint Lindsay.

Díjak: A BARRY első három évada összesen 44 Emmy-jelölést és 9 Emmy-díjat gyűjtött be, köztük a következőket: legjobb férfi főszereplő egy vígjátéksorozatban (Bill Hader), legjobb férfi mellékszereplő egy vígjátéksorozatban (Henry Winkler), hangvágás (a félórás kategóriában), egykamerás sorozat vágása, kaszkadőrrendezés és hangkeverés (a félórás kategóriában).

A Variety így méltatta a BARRY harmadik évadát: „mestermű... viccesebb és szellemesebb, mint valaha”, ... „Hader figyelemreméltó alakításával”. A Los Angeles Times leszögezte, hogy a sorozat „mesterkurzus”, ... „az egyik legjobb és legizgalmasabb thriller a televízióban”. A Daily Beast szerint ez „a legjobb sorozat a tévében”. A Vulture dicsérte „a precíz és határozott rendezés ... és az alapos és figyelmes kidolgozás” miatt. „Az összes alakítás gyöngyszem” ezekkel a „csodálatos, sérült figurákkal” – írta a Hollywood Reporter.

A 4. évad stábja: A BARRY alkotója Alec Berg és Bill Hader, executive producere Bill Hader, Alec Berg, Aida Rodgers és Liz Sarnoff, társ-executive producere Duffy Boudreau, producere Julie Camino. Az új évad mind a nyolc epizódját Bill Hader rendezte. A negyedik évad írói közt megtalálható Bill Hader, Liz Sarnoff, Duffy Boudreau, Taofik Kolade, Emma Barrie, Mark Ashmore és Nicky Hirsch

 

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery