A híd - Január 18-tól a Discovery műsorán is látható az HBO nagyszabású realityje

18 January 2024

Az HBO doku reality sorozata mától a Discovery csatornán is látható lesz! Minden csütörtök este új epizódokkal jelentkezik az tavalyi év egyik közkedvelt műsora.

14 különböző adottságokkal rendelkező ember belevág eddigi élete legnehezebb feladatába a civilizációtól távoli vadonban, egy tó partján. Egy közös van bennük: mindenki a fődíjra, a tó közepén elhelyezett 30 millió forintra hajt, aminek eléréséhez meg kell építeni egy 250 méteres hidat modern eszközök és segítség nélkül. A híd elkészüléséhez stratégiára, bizalomra és együttműködésre van szükség. A feladat teljesítése során a fizikai kihívás mellett a szereplők számos egyéni és csoportos mentális dilemmával szembesülnek. Vajon, hogy alakulnak az alapvető emberi és morális viszonyok, ha a végén csak egy valaki viheti el a fődíjat? A csapat vagy az egyéni érdek lesz erősebb? Egyáltalán, teljesíthető az első látásra lehetetlennek tűnő feladat?

 A Warner Bros. Discovery széles portfóliójának köszönhetően a nagysikerű sorozat "második életet” kap a lineáris csatornán, ráadásul a Discovery csatorna szinte minden háztartásban elérhető, ezátal a reality egy új és még nagyobb közönséghez fog eljutni.  

A sorozat minden csütörtök este 22 órakor új epizóddal jelentkezik, amelyet a hét során többször is ismétel a Discovery. 

Contacts

Pinczés-Pressing Ádám

PR Manager Warner Bros Discovery